η τέχνη
της επαγγελματικής
συσκευασίας

Ολοκληρωμένες λύσεις συσκευασίας για επιχειρήσεις

Η Oikosac από το 1992 καθιστά δυνατή την παροχή σταθερών γρήγορων και ευέλικτων υπηρεσιών σε κάθε μεμονωμένη ανάγκη μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων.

Η Oikosac δεν παρέχει μόνο μία σειρά σε χάρτινες και υφασμάτινες τσάντες αλλά μία ευκαιρία να δημιουργήσετε τσάντες αγορών υψηλής ποιότητας χωρίς όρια κατασκευής. Η ποιοτική τσάντα μεταφοράς είναι ένα εργαλείο που ζητείται όλο και περισσότερο λόγω των απαράμιλλων δυνατοτήτων marketing.

Οι χάρτινες και υφασμάτινες τσάντες είναι μία προβολή τής εταιρείας σας, της δουλειάς σας, των έργων σας μέσω της τεχνογνωσίας και της εξειδίκευσης μας.

Ήμασταν πάντα φιλικοί προς το περιβάλλον όντας από τις πρώτες εταιρείες στην Ελλάδα που κατασκευάσαμε βαμβακερές υφασμάτινες τσάντες. Κάποιοι παραβλέπουν την προστασία του περιβάλλοντος ως ένα έξτρα κόστος, αλλά για εμάς είναι μία επένδυση για το μέλλον, για τα παιδιά μας.

01

Εκτύπωση

Το κυριότερο χαρακτηριστικό που κάνει την εκτύπωση Offset να έχει καταλάβει την πρώτη θέση στην βιομηχανία εκτυπώσεων είναι η υψηλή ποιότητα της εκτυπωμένης εικόνας, που υπερτερεί σημαντικά έναντι των υπολοίπων. Τα σύγχρονα μηχανήματα και οι εξειδικευμένοι λιθογράφοι μας, συντελούν στην άριστη χρωματική απεικόνιση της εταιρικής σας ταυτότητας στην συσκευασία.

02

Επεξεργασία

Πλαστικοποίηση, επιμετάλλωση, μεταλοτυπία, γκοφράρισμα, τοπικό uv αποτελούν μερικές από τις ιδιαίτερες επεξεργασίες που μπορούν να εφαρμοστούν στην συσκευασία σας ώστε να της παρέχουν ποιότητα, ιδιαιτερότητα, αντοχή και να επικεντρώσουν το ενδιαφέρον του καταναλωτή.

03

Διαμόρφωση

Το τελικό φινίρισμα της συσκευασίας σας πραγματοποιείται σε αυτό το στάδιο. Με την εμπειρία 45 ετών που διαθέτουμε, όλοι οι εξονυχιστικοί έλεγχοι που πραγματοποιούμε σε κάθε στάδιο της παραγωγής, είναι εξειδικευμένοι για να προσφέρουν το τέλειο αποτέλεσμα. Δεν μας έχουν απονείμει τυχαία τον τίτλο της εταιρείας με το ποιοτικότερο τελικό προϊόν σακούλας στην ελληνική αγορά.

Οι υπηρεσίες μας

Οικολογικές συσκευασίες χάρτινες

Custom συσκευασίες

Τυπώστε το εταιρικό σας λογότυπο